Reactie plaatsen

Reacties

Michelle van den Bos
een jaar geleden

Wagenhangers 🦙🐈🤍!
Nergens kon ik dé wagenspanner naar wens vinden, tot ik @het_is_vanannet_haakcreaties tegen kwam. Zij haakte voor ons een Alpaca wagenspanner, helemaal naar eigen smaak en kleuren.
Een losse hanger van onze poes Saartje mocht natuurlijk niet ontbreken... Dus op basis van een aantal foto's haakte zij ook nog een Saartje hanger. Elk vlekje klopt! Te leuk 😍

Angelique
2 jaar geleden

Hele mooie katten mobiel ontvangen. Bestellen ging ook heel makkelijk. De bestelling ging via mail contact Annet reageerde ook snel terug en kon echt alles aanpassen wat ik maar wilde. Ben er heel blij mee!

Linda hebing
2 jaar geleden

Diverse dieren gekocht olifant rammelaar olifant met muziek doosje 2 knuffeldoekjes . Ze zijn echt geweldig en mooi gemaakt ook nog mijn dochter en schoon dochter zijn er erg blij mee. Goede service en Snel bezorgt.

Linda
2 jaar geleden

Bedankt voor je leuke berichtje Linda. Fijn dat de knuffels goed ontvangen zijn. Heel veel plezier ermee. Groetjes Annet

heleen donker
2 jaar geleden

Heb net mijn fantastische flamingo mobiel binnen . Wat schitterend dit is echt zo mooi . Hartelijk dank.

Niels & Sarah
2 jaar geleden

Vandaag onze poezenmobiel ontvangen. We zijn er superblij mee en het is precies wat we er van verwacht hadden en waar we naar op zoek waren. Ontzettend leuk en we zullen dit zeker aanraden aan anderen.

Irene
3 jaar geleden

Annet heeft een erg leuk mobiel met katjes voor mij gemaakt, het resultaat is erg leuk en precies wat ik in mijn hoofd had. Heel erg bedankt!

Doety
4 jaar geleden

Annet heeft voor mij een heel mooi wit berekenkleed gemaakt! Ik ben er heel blij mee.
Bedankt!

Doety
4 jaar geleden

*berenkleed

Maxime
4 jaar geleden

Lieve Annet, ik heb nu al meerdere malen iets besteld bij jou en elke keer weer is het prachtig. Je staat open voor al mijn ideeën. En wauw elke bestelling is weer even mooi. Lieve Annet super bedankt voor al mijn bestellingen.

Carina
4 jaar geleden

mijn dochter wilde voor haar 5e verjaardag graag een vachtje als vloerkleed. In plaats van een standaard vachtje kreeg ze een schitterend berenkleed! Ze is er helemaal weg van en gebruikt hem niet alleen om op te relaxen, maar ook als cape.
Ik wil graag Annet bedanken voor het maken van dit schitterende kado. Ik zag deze site vrij laat en had dus slechts een week voor de verjaardag een bestelling geplaatst. Wat was ik verbaasd dat u het berenkleed zo snel heeft weten te maken. Ontzettend bedankt namens mij en mijn dochter.

Stella
7 jaar geleden

Wat een leuke dingen staan hierop.